Poslední téma
zprava od cammory
+21
big ticket
Kadylak
Pampalabus
luda
Cobra 10
Amoniak
Cache
Dave 007
venca10
banshee!
Scorpion
xavier
Čingischán
Tomik.29
aladinn
El Patron
doudax
B0b
sili
Password
herodes&ares
25 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
zprava od cammory
Ahoj,tohle prislo od cammory,proto vas prosim aby jste se k tomu vyjadrili..
Zdravím,
píšu, protože jsem o spolupráci s vámi stál již dříve a domlouval jsem ji s vaším vedením i na skype... ale pak se tu odehrála takový revoluce a odstoupil jsem z vedení... protože prý jsem to vedl špatně, hráči co to tvrdili tak už nehrají nebo nejsou v alianci CAMORRA neunesli ten tlak ve vedení a buď odešli z aliance nebo přestali hrát úplně (a to se ani někteří neomluvili za slova co proti našemu účtu měli i když sami to nezvládali ani tak jako my)... tak to teď vedu se starou dvojkou a chtěl jsem se zeptat zda by jste nechtěli obnovit jednání ohledně spolupráce...
s Triadou a TOP OFF nemáte asi nejlepší vztahy a nevím zda je pro vás dobré udělat 3. stranu jak jste plánovali dříve a bojovat proti TOP OFF i CAMORRA.
Zdravím,
píšu, protože jsem o spolupráci s vámi stál již dříve a domlouval jsem ji s vaším vedením i na skype... ale pak se tu odehrála takový revoluce a odstoupil jsem z vedení... protože prý jsem to vedl špatně, hráči co to tvrdili tak už nehrají nebo nejsou v alianci CAMORRA neunesli ten tlak ve vedení a buď odešli z aliance nebo přestali hrát úplně (a to se ani někteří neomluvili za slova co proti našemu účtu měli i když sami to nezvládali ani tak jako my)... tak to teď vedu se starou dvojkou a chtěl jsem se zeptat zda by jste nechtěli obnovit jednání ohledně spolupráce...
s Triadou a TOP OFF nemáte asi nejlepší vztahy a nevím zda je pro vás dobré udělat 3. stranu jak jste plánovali dříve a bojovat proti TOP OFF i CAMORRA.
herodes&ares- Pretorián
- Počet příspěvků : 20
Re: zprava od cammory
Začleniť sa do schopnej koalície by bolo asi najlepšie. Čo sa týka vzťahov medzi alianciami má asi pravdu NAJFAKE či kto to písal.
Password- Legionář
- Počet příspěvků : 3
Password napsal:Začleniť sa do schopnej koalície by bolo asi najlepšie. Čo sa týka vzťahov medzi alianciami má asi pravdu NAJFAKE či kto to písal.
JJ,NEJFAKE..sry zapomel jsem to tam predtim napsat
herodes&ares- Pretorián
ja bych to bral aspon muzeme potrapit pekne top off
sili- Pretorián
- Počet příspěvků : 15
Jsem taky pro. Nejfake mi prijde jako slusnej hrac a na Triadu proste nemame.
B0b- Pretorián
- Počet příspěvků : 14
sem pro s CAMMOROU již spolupracuji dlouho ale vadími jejich don BHOH
doudax- Legionář
- Počet příspěvků : 3
jasne ze som za! Nejfejkovi som kazal aby napisal znova,takze som rad ze je to uz na fore ;-) treba sa k nim pridat lebo s Triadou sa nespojime a bojovat proti obom bude nemozne...takze jednoznacne ano!
El Patron- Legionář
- Počet příspěvků : 8
camora ja spolok namyslených hajzlíkov čo si o sebe myslia že sú majstry sveta ! na 99% si myslím že ide len o taktiku a o využitie nás a odhodenie ako špinavú handru ..... jednoznačne proti !
aladinn- Pretorián
- Počet příspěvků : 10
Můj názor je takový,že by jsme se měli na nějakou stranu zatím přidat.A časem se rozhodnout co dál. Nejblíž máme ke Comorre. Pokud to neučiníme tak ty 2 silný strany nejdřív pobijou nás a pak se teprvr pustí do sebe. Už ted dostávám info,že se na nás chystají ze všech stran,Takže můj názor zní ,co nejdříve se spojit s comorrou než bude pozdě. A časem se ukáže co dál a jak se k tomu postavyt. Tomik.29
Tomik.29- Pretorián
- Počet příspěvků : 13
nemám jasný názor na top aliance, ale jak výše již někdo zmínil, bylo by rozumné se na nějakou stranu přidat. Jestli je cammora to správné řešení, ale nevím. Takže spíše ano.
xavier- Pretorián
zda se, ze TOP a Triada tvori nejsilnejsi spojeni a je jasny, ze pokud my s nimi nepujdem tak nas smetou. Nejlepsi by bylo kdyby si to TOP s Camorrou rozdali sami a my vesele zbrojili dal, ale to se asi nestane. Takze, ac nemam moc rad spojeni, tak se zda, ze bychom s Camorrou vytvorili dostatecne silnou spolupraci. Jsem pro.
banshee!- Legionář
- Počet příspěvků : 9
Já jsem pro. Zatím jsem s Camorou neměl žádné problémy, a vůbec by mi nevadilo, kdyby to tak bylo i nadále. Kdyby nás jen zneužívali, tak vždycky můžeme od dohody odstoupit.
venca10- Pretorián
- Počet příspěvků : 17
já jsem taky pro, tvořit třetí stranu není úplně rozumné k někomu se přidat musíme...
Dave 007- Pretorián
- Počet příspěvků : 16
víc pozitiv má u mě ano,když se nikam nepřidáme,tak nás postupně vytlučou...
Cache- Pretorián
- Počet příspěvků : 24
Jsem jednoznacne pro... jiste vsichni vite, prisel jsem k Vam z NW, ktera uz neexistuje... Camorry byli nasi spojenci a vzdycky prisli na pomoc a zase obracene... Jednani bylo slusne a ferove... Triada a Top Off jsou silni to vsichni vime a pokud to nezacneme rychle resit budou jeste silnejsi... Znam mnoho hracu z Camorr, hral jsem s nimi a s nekterymi jsem dodnes v kontaktu... Sami Triadu a Top Off nedame a pokud nebudeme ani na jedne strane tak se utokum ze vsech stran asi nevyhneme!
Amoniak
Amoniak
Amoniak- Legionář
- Počet příspěvků : 4
jsem pro, s někým nějaká dohoda být prostě musí, jinak časem toho budeme mít až nad hlavu
Cobra 10- Legionář
jsem spíš pro . Ale co naši spojenci jestli jsou proti tak bych to nechal jak to je .Lepší starý kabát než nová košile.Myslím si být třetí strana není taky špatné jestliže by s námi šli spojenci FBI, FREINDS a Interpol sestra a L nejsme taky žádný nazdárci
luda- Legionář
ahoj,
jsem pro je to slušná nabídka a je dobre se někam zařadit, nemůžeme byt mezi 2 kameny...
Molay
jsem pro je to slušná nabídka a je dobre se někam zařadit, nemůžeme byt mezi 2 kameny...
Molay
Pampalabus- Legionář
- Počet příspěvků : 7
luda napsal:jsem spíš pro . Ale co naši spojenci jestli jsou proti tak bych to nechal jak to je .Lepší starý kabát než nová košile.Myslím si být třetí strana není taky špatné jestliže by s námi šli spojenci FBI, FREINDS a Interpol sestra a L nejsme taky žádný nazdárci
FBI,FRIENDS,INTERPOL LOTRi a S.B. proti urcite nebudu,kedze tiez niesu ani s TOP OFF ani s Camorrou...budu sa musiet prisposobit a kedze su takmer od zaciatku s nami,tak ked sa my spojime s Camorrou,oni sa urcite nespoja s Triadou....ako mi Nejfejk pisal, tak chystaju velku akciu na Triadu a Top OFF... neviem ako vy,ale ja sa do tejto akcie zapojim ! uz aj preto, ze mi Top OFF ukradla artefakt ktory si vezmem spat, ci uz z Triady alebo od Top OFF, ukradol som si velky art na obilie aby som to zvladal zivit ked to budem vyrabat vo velkom a nakoniec to vo velkom robit nemozem,lebo mi ukradli art,takze ja som jednoznacne proti TOP OFF a Triade a proti nim je aj Camorra... ako vravi jedna mudrost : Nepriatel mojho nepriatela je moj priatel ! a na treti smer sme prilis slaby, sorry ale je to tak, keby sa do nas pustila aj Camorra aj Top Off,tak sa zmazeme vsetci zaradom a oni by sli potom proti sebe
El Patron- Legionář
- Počet příspěvků : 8
Jsem pro
herodes&ares napsal:Ahoj,tohle prislo od cammory,proto vas prosim aby jste se k tomu vyjadrili..
Zdravím,
Kadylak- Legionář
- Počet příspěvků : 2
Zdravim,
mne se libila puvodni myslenka vytvorit treti silny blok ke dvema stavajicim, server by se tim podle meho stal zajimavejsim... pokud je ovsem realna situace takova ze by jsme proti nim nemeli moc sanci, tak pokud si mam vybrat, radeji camorru nez off
bt
mne se libila puvodni myslenka vytvorit treti silny blok ke dvema stavajicim, server by se tim podle meho stal zajimavejsim... pokud je ovsem realna situace takova ze by jsme proti nim nemeli moc sanci, tak pokud si mam vybrat, radeji camorru nez off
bt
big ticket- Legionář
- Počet příspěvků : 6
Nemám s tím problém, určitě to zkusit můžem
Čmelák35- Pretorián
- Počet příspěvků : 11
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: