MoNsTeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Průzkum

Jste pro aby se ali K.U.® stala naší sestrou? (po vyřešení problémů s FRIENDS a pokud ani naši spojenci nebudou proti)

nase natarka - Stránka 2 Vote_lcap44%nase natarka - Stránka 2 Vote_rcap 44% [ 12 ]
nase natarka - Stránka 2 Vote_lcap30%nase natarka - Stránka 2 Vote_rcap 30% [ 8 ]
nase natarka - Stránka 2 Vote_lcap26%nase natarka - Stránka 2 Vote_rcap 26% [ 7 ]

Celkem hlasů : 27

Poslední téma
» Útoky na nás
nase natarka - Stránka 2 EmptyWed Apr 04, 2012 8:08 am pro finy

» nase natarka
nase natarka - Stránka 2 EmptyThu Mar 15, 2012 4:01 am pro banshee!

» Nase natarka pod dohledem
nase natarka - Stránka 2 EmptyThu Mar 15, 2012 12:58 am pro Cache

» Otazky a odpovedi
nase natarka - Stránka 2 EmptyMon Mar 12, 2012 11:51 pm pro Cache

» Zajímavé logy
nase natarka - Stránka 2 EmptySun Mar 04, 2012 5:54 am pro horas

» zprava od cammory
nase natarka - Stránka 2 EmptyWed Feb 22, 2012 9:13 am pro venca10

» Otázka dvůr tržiště
nase natarka - Stránka 2 EmptySat Feb 04, 2012 1:02 pm pro big ticket

» Budoucí cíle
nase natarka - Stránka 2 EmptyFri Feb 03, 2012 4:41 am pro Dave 007

» Alianční skypechat
nase natarka - Stránka 2 EmptyMon Jan 30, 2012 7:56 am pro MAD123

Top posters
exodus (125)
nase natarka - Stránka 2 Vote_lcapnase natarka - Stránka 2 Voting_barnase natarka - Stránka 2 Vote_rcap 
horas (37)
nase natarka - Stránka 2 Vote_lcapnase natarka - Stránka 2 Voting_barnase natarka - Stránka 2 Vote_rcap 
Meecho (34)
Cache (24)
finy (20)
herodes&ares (20)
xavier (20)
venca10 (17)
Dave 007 (16)
vaječník (16)

nase natarka

+24
Feriisek
_viper_
herodes&ares
Scorpion
MAD123
horas
doudax
Haa
Dave 007
vaječník
Cache
xavier
awea
big ticket
B0b
lacov8
banshee!
Sele
venca10
Tomixxxs
ursus
Tomik.29
aladinn
sili
28 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

nase natarka - Stránka 2 Empty Re: nase natarka

Příspěvek  herodes&ares Thu Mar 08, 2012 8:08 pm

Ja jsem proti..s1 co nedavno skoncil tak tam to nase aliance sice vyhrala,ale myslim ze delat div tady by bylo celkem nevyhodne,neni nas tolik alianci a nejsme na tom podle meho tak dobre,aby jsme vyhrali.a mimo to by se tim podle me oslabil div camorry.a ja osobne budu ratsi kdyz pomuzu vyhrat camore nez kdyz to vyhrajou ty bastardi z druhe strany...

Duke

herodes&ares
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 20

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  _viper_ Thu Mar 08, 2012 9:59 pm

Nemám zájem o stavbu naší DS.
To plánování o třech ,že se budou starat o DS je sice super ,ale bez pomoci ostatních je to na prd.
Zásobovat dvě DS jeni zrovna dobrej plán.
Jsem pro stavbu DS pro ally CAMORRA.

_viper_
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Feriisek Thu Mar 08, 2012 10:11 pm

Ahoj, můj názor je takový, pro stavbu DV nejsme natolik aktivní a deffensivně založený. Takže jsem pro stavbu DV s aliancí CAMORRA. Je pravda že bych byl raději pro náš vlastní DV, ale nevím nevím jestli by bylo v našich silnách ho postavit.

Feriisek
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomik.29 Thu Mar 08, 2012 11:52 pm

samozřejmě,že pokud by jsme se pokusily postavit svůj Ds tak by asi nebylo možné pomáhat surovině ally comorra,vše by jsme museli cpát do našeho ds.myslím si,že comorra je dosti silná ,kor ted když se provalilo,že s nima spolupracuje interpol a tím pádem budou s nima i FBI,Výhoda by byla jak psal dříve exodus,který to podle mě vzdal z důvodu spojka s commorou,a uvědomil si ,že se to bude odvíjet tímto směrem,což pro něj nepřipadalo v úvahu,že by se mohli mydlit comora s triadou a my by jsme mohli mít klid jak od jedné tak druhé strany.

Tomik.29
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  finy Fri Mar 09, 2012 1:50 am

Já osobně se podřídím vám co rozhodnete, když bude náš DS podpořím nás, když ne podpořím Cammoru...

finy
Pretorián
Pretorián

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MAD123 Fri Mar 09, 2012 6:01 am

tiež si myslím,že Exodus nebol osobne rád za spojkom s Camorrou,snažil sa vybudovať alianciu,ktorá bude schopná bojovať a tými najlepšími alianciami a podľa mňa sa muá to aj podarilo. Vytiahol alianciou dosť vysoko. Camorra je veľmi silná aliancia a teraz sa budú aj oni snažiť na svoju stranu pritiahnuť čo najviac spojeneckých ally,aby im pomohli zo stavbou. V tomto prípade bude stavať div Camorra,Top OFF,Triada a kto ešte? Mohli by sme to skúsiť aj my. Aspoň sa ukáže,načo skutočne naša aliancia má. Osobne radšej budem podporovať našu ally než Camorru.

MAD123
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 11

Návrat nahoru Goto down

nase natarka - Stránka 2 Empty zdarec

Příspěvek  Gotrib Fri Mar 09, 2012 9:36 am

Budu rád když si to někdo přečte.

Býva zvýkem postavit v jedné aliance nebo seskupení aliance druhý div, jako rezerva,

Protože log s jednotkam jsem vám zaslal, chci vědět kdo by rád obětoval svou armadu na vyčištění natarky,

předpoklád je pět sebevražedných loupeži .

je to dobrý spůsob víceméně jak ukončit hru a dosanout dobrého skutku pro alianci

Gotrib

Gotrib
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 7

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  luda Fri Mar 09, 2012 10:21 am

jsem pro náš div i když to třeba nedotáhnem do konce alespon to zkusíme moje off je připravena na cokoliv

luda
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 4

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  xavier Fri Mar 09, 2012 10:58 am

No popravdě řečeno, pokud budeme mít div, pro mě se stává hra nezajímavou (ačkoli tentokrát z nedostatku času není až tak zajímavý ani průběh) a tupé posílání surek a deffu mě nebaví, proto jsem ochoten nabídnout svých pár vojáků na sebevraždu (cca 13k impů a přes 4k caesaris).
Ale ať už z osobních, nebo realistických pohledů,´si ale myslím, že je to zbytečně vyhozená část alianční offky.
Až jako aliance přijdeme o útoky (bude třeba i plány, 2x) staneme se už pouze bezzubým spojencem a nakonec se stane že nás pošle i Cammora k vodě....(k čemu jí budeme, surky i deff půjde do našeho divu)
A nebo taky ne, nevím :-)

xavier
Pretorián
Pretorián

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomik.29 Fri Mar 09, 2012 11:55 pm

ahoj.Tak jak tu čtu příspěvky tak vědšina je pro stavbu našeho DS.Začaly chodit i HZ od gotriba ,kdo má zájem sundat natary a přijít tak o svou off. Jen tu chci upřesnit pár důležitých věcí,aby jste si nemyslely,že se tu flákám Smile
obeslal jsem pál ally co by šli s náma do toho a všichni souhlasí. Takže do divu se pustíme s Monster,MoNsTeR™️.SB,-III-,TOP-MG-™️ a jejich spojenci.Tato poslední ally TOP-MG-™️ je pro nás velmy důležitá a to z toho důvodu,že jsou deff aliance a hlavně jsou okolo natarky co by jsme přebraly.JE TO NATARKA Č.12 WW VILLAGE(-12/2) !!!! proto kdo můžete,tak začněte zakládat nové vsi poblíž či popřípadě přebrat natarky co jsou poblížSmile Tomik.29 ‎

Tomik.29
Pretorián
Pretorián

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Cobra 10 Sat Mar 10, 2012 12:15 am

jsem pro stavbu DS, zkusit se má všechno a je to přeci jen hra. Kdo nehraje nevyhraje tongue

Cobra 10
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 4

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomixxxs Tue Mar 13, 2012 3:23 am

--------------
zdravím vás
Po dlouhém nepříjemném jednání ohledně DS s hráčem Nejfake ,který nám vytkl snad úplně vše ,jsme se po těžkém rozhodování rozhodli mu tu natarku na ds přenechat,dnes ve 22:00 si jí převezme.vím,že plno z nás bude pěkně naštvanejch stejně jako já,ale nedá se nic dělat. s pozdravem tomik a gotrib
--------------

Tak jsme dostavěli dříve než jsme začali. Sad
Jaký navrhujete další postup? Jen posílat na div camorry mě teda nebaví. Ještě po tomhle.

Tomixxxs
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  B0b Tue Mar 13, 2012 3:48 am

Dalsi postup ? Od ted seru na vsechny Exclamation

B0b
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vaječník Tue Mar 13, 2012 4:09 am

Kdejakou sračku jsme projednávali jako aliance, ale jak jde o důležité rozhodnutí, stáhnete ocasy a co nejrychlejí vyhovíte debilovi Nejfejkovi. Jen aby se neposral. Když už na to padlo 5 offek, zkusit jsme to měli. Minimálně jste měli nechat diskuzi, ale ne, vy to hned vzdáte a donesete na podnose tomu kreténovi.

vaječník
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dave 007 Tue Mar 13, 2012 5:02 am

já to od NEJFEJKA beru jako hnusnej podraz, chtěl mít záložní div, ale nechtěl si při tom rozbíjet armádu, proto nám jako na oko povolil aby jsme si dělali svůj div. A ted si myslí že si ho bez boje vezme, to je můj názor a vůbec se mi to nelíbí proto od ted zásadně odmítám podporovat div CAMORY Exclamation

Dave 007
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MAD123 Tue Mar 13, 2012 5:14 am

Nesúhlas a nespokojnosť teraz vládne vo veľa členoch aliancie. Takúto tému sme mali najskôr prekonzultovať a zahlasovať všetci. Ani mne sa určite nepáči,že nejaký NEJFAKE sa nám montuje do aliancie a má väčšie slovo ako väčšina aliancie! Všetci spolu sme sa rozhodli dobiť natarskú dedinu a skúsiť spraviť div sveta. Nekládli sme si veľké ciele,ale išli sme to skúsiť. Podarilo sa nám prebrať natarskú dedinu,ako aliancia sme stratili veľkú časť off,niektorí hráči majú po arme. Osobne byť na ich mieste končím. Nezvládol by som to.vybijú sa pre ally a nakoniec je to všetko nahovno. Nemám prístup ku ally chatu,tak nemôžem osobne a bližšie zistiť,čo sa deje. Nemuseli sme vôbec dávať na názor Camorry,mohli sme sa jej teraz radšej postaviť aukázať,že nie sme žiaden jej satelit.
Camorru týmto podporovať nebudem!

Hlavy hore a prajem príjemnú hru!

MAD123
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  banshee! Tue Mar 13, 2012 5:21 am

Pridavam se k nespokojenosti a k ignoraci Nejfejka...netreba dalsich komentaru.

Mel bych jeden dotaz, na Gotriba/tomika: kdyz jsi psal, ze jdeme prevzit tu natarku, tak v te zprave ses zminil, ze s tim souhlasil i Nejfejk a ze po tehle strance je vse OK. Ted jste uplne obratili, vymekli, vzdavate se divu a jen trapne odkazujete na nejakej skype. Napiste sem, vy dva stavitele, svuj nazor a za tim si uz konecne stojte!!!

banshee!
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomik.29 Wed Mar 14, 2012 5:03 am

Rozhodl jsem se ,že si tu natarku od nejfake vememe spět at to stojí co to stojí. kdo je pro????

Tomik.29
Pretorián
Pretorián

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  xavier Wed Mar 14, 2012 5:46 am

Tomiku, nic ve zlém, ale už je myslím pozdě. Nejfejk ji sám nedá a dobít ji je myslím nereálné, to by bylo jednodušší dobít jinou.
Nebudu tak "emotivní" jako jiní a nechci Vás (vedení) zatracovat, ale musím dát za pravdu ostatním, že než se předal div, mělo se to probrat v ally. Nedivím se že je spousta lidí našvaných a dost se tím oslabuje naše jednota a síla

xavier
Pretorián
Pretorián

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  banshee! Thu Mar 15, 2012 4:01 am

Tomik.29 napsal:Rozhodl jsem se ,že si tu natarku od nejfake vememe spět at to stojí co to stojí. kdo je pro????
tomicku, ty musis hrat na ucte sveho 29leteho otce, ne? To je treti obrat o 180° behem asi peti dnu...

banshee!
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: