Poslední téma
Nase natarka pod dohledem
+6
Dave 007
xavier
aladinn
Tomik.29
Gotrib
sili
10 posters
Strana 1 z 1
Nase natarka pod dohledem
Ahoj hraci rad zde se muzete s klidem vyjadrit s nespamovat )))
sili- Pretorián
- Počet příspěvků : 15
no tak kdo se hlasí na zástup?
Měly byste rychle reagovat.
ja ne že bych nerad , ale moc času mít nebudu.
Zdravim Vás vsechnny, jestli chcete tak mě z allianci vyhodte a zfarměte.
Ono původně to měl být DS koalice, ale Nejfake asi měl ztrach že by jako vladce tohohle serveru ztratil popularitu, ASI.
Ale musím upozornit že důležité arty prostě nemáme, a bez nich se v tehle verze travianu div nepostaví v čas.
Gotrib
ja ne že bych nerad , ale moc času mít nebudu.
Zdravim Vás vsechnny, jestli chcete tak mě z allianci vyhodte a zfarměte.
Ono původně to měl být DS koalice, ale Nejfake asi měl ztrach že by jako vladce tohohle serveru ztratil popularitu, ASI.
Ale musím upozornit že důležité arty prostě nemáme, a bez nich se v tehle verze travianu div nepostaví v čas.
Gotrib
Gotrib- Legionář
- Počet příspěvků : 7
Re: Nase natarka pod dohledem
rozhodl jsem se ,že si tu natarku vemem spátky.už mě nebaví jak mi tu každej nadává ,sám chci stejně jako vědšina stavět ds s váma a né pod dohledem nejfake. budu rád,když tu každý napíše svůj názor a kdo by eventuelně tu natarku přebral.Já mám k dispozici 3 senátory a KB budu mít za 3 dny. a rád pomůžu. Až se tu ukáže víc názorů začnu o tom jednat s nejfakem o navrácení natarky. Tomik
Tomik.29- Pretorián
- Počet příspěvků : 13
ja jsem klidne pro to at ji ma u sebe na ucte ale jedine co myslim a je splnitelne je dohoda ze si ji muzeme kdykoli prebrat to si myslim
je dostatecna zaruka.Ten artefakt dava nejvic co ma tak bychom to mohly vyuzit.Jinak neni problem si pro ni kdykoli zajit nebo treba pro jejich))))
je dostatecna zaruka.Ten artefakt dava nejvic co ma tak bychom to mohly vyuzit.Jinak neni problem si pro ni kdykoli zajit nebo treba pro jejich))))
sili- Pretorián
jinak si myslim kluci ze to vedete dobre tu Alianci a neni duvod se nejak extreme certit kuli tomu co se stalo.jedine co vam jak vedeni muzu vytknout je jedine a to je to ze jsme o tom nehlasovaly nebo nejak nedebatovaly ale i tak jsme to dotahly daleko a obcas je jen chvilka na rozhodnuti tak doufam ze jim to tu uz vytykat nebudete)))
sili- Pretorián
nechcem vravieť za všetkích , ale za posledné 2 dni my je z tejto hry na grc toto je hra a má sa tu človek zabaviť a nebáť sa debilka (nejfake) čo sedí niekde za pc a baví sa na tom akí sme posratí a hlúpi .....sorry za výrazy , ale ako som už spomínal za 6 rokov travianu čo hrám som toto ešte nevidel nechápem prečo sa toho namysleného a arogantného debila bojíte .....tak čo prinajhoršom by nás katol ..... lenže tam ide o iné a to že on si dobre uvedomuje že bez nás to neubránia a preto je posratí že by sme defovali svoj div a nie ten jeho ..........najviac ma štve že ste pochovali základnú myšlienku exodusa a to je nebáť sa ísť proti hocikomu....... nie som tu u vás od začiatku , ale myslím si, že tejto ali ublížila najviac camora a vy chcete stavať div pod jej menom . nechápem kde sa podela hrdosť monsterov ktorú som tu videl keď som k vám prišiel........približne za týždeň (kím popredám veci čo má hero) končím ...... neviem čo by som vám zaželal ....či veľa štastia z divom , alebo veľa pochváľ od nejfakeho že ho pekne obskakujete .....fak neviem . akurát vám úprimne želám veľa štastia v reallife. hoj hoj bojovníci ...
aladinn- Pretorián
- Počet příspěvků : 10
Moc Vám pánové nerozumím. Buďte realisti.
Za prvé: proč by nám Nejfejk vracel natarku ? To by byl padlej na hlavu, tak důležitý pro něj nejsme.
A za druhé: přebrat jí (vlastně kohokoliv jiného) násilím ? No to jste mě pobavily. Ne že by jsem to nezažil, ale to je z ohledem na množství deffu nereálné.
Pokud tu chcete přemýšlet o novém divu, jediná možnost je vzít si ji znova od natarů. Teda pokud někdo nemá jiné informace......
Za prvé: proč by nám Nejfejk vracel natarku ? To by byl padlej na hlavu, tak důležitý pro něj nejsme.
A za druhé: přebrat jí (vlastně kohokoliv jiného) násilím ? No to jste mě pobavily. Ne že by jsem to nezažil, ale to je z ohledem na množství deffu nereálné.
Pokud tu chcete přemýšlet o novém divu, jediná možnost je vzít si ji znova od natarů. Teda pokud někdo nemá jiné informace......
xavier- Pretorián
- Počet příspěvků : 20
no pokud nam ji nevrati jsem ochotnej si ji vzit nasilim ma u me 17 mestecek co si klidne muze katnout )) ale bude muset porad defovat )))
Pokud byla nase a chtel nam jen pomoci s pevnejsima stavbama proc ne ale jina nevim jestli chapu dobre jak too ted teda je oni si stavi svuj div ve sve natarce a my v teto nasi ?
Pokud byla nase a chtel nam jen pomoci s pevnejsima stavbama proc ne ale jina nevim jestli chapu dobre jak too ted teda je oni si stavi svuj div ve sve natarce a my v teto nasi ?
sili- Pretorián
jinak pokud by jsme nasli nejakeho mensiho hrace a on si z ni udelal hlavni a tam kamenika na 20 tak by to nebylo k zahozeni to pak nejfejka nepotrebujeme
sili- Pretorián
já jsem na skype chatu viděl ještě jednu možnost, aby nám nejfejk natarku vrátil a půjčil nám art na pevnost, ale to je asi taky nereálné co?
Dave 007- Pretorián
- Počet příspěvků : 16
sili napsal:jinak pokud by jsme nasli nejakeho mensiho hrace a on si z ni udelal hlavni a tam kamenika na 20 tak by to nebylo k zahozeni to pak nejfejka nepotrebujeme
z čoho hlavnú ????? z natarky ? to nemyslíš vážne ...... to som tu jediný čo hral viac krát ?
aladinn- Pretorián
- Počet příspěvků : 10
Nespokojní sme stále všetci, aj keď nespokojnosť dávame rôzne najavo, píšeme čo si myslíme. Je mi už ale ľúto našich vedúcich. Spravili rozhodnutie,ktoré museli,boli a sú našimi vedúcimi,tak to musím rešpektovať. Vám ďakujem za hru v ally,tak sa spolu všetci postavme znova na nohy. Určite nechcem nové velenie, možno sa stala chyba, ale aj chyby sa stávajú. Nikto nie je neomylný,ani Nejfake. S tou hlavnou z natarky a kameníkom je celkom dobrý nápad,ale ja neviem ako to funguje,mohol by to niekto kto stím má skúsenosti zhodnotiť. Možno má teraz div väčšie krytie a väčšiu stabilitu s artefaktom,ale predsa div má Camorra,Nejfake. Prečo sa vlastne vyhýbal odpovedať,či by nám Camorra nepožičala art na stabilitu,veď Camorra má 4. Mali by sme začať jednať a pokusíť sa sa vyjednať natarku naspäť. Keď nedá,tak ako ally by sme stále boli schopný si ju zobrať nazad. Veď všetky podpory idú na 1. div Camorry a na náš sa predsa skladáme len my! Tak kto ho potom bráni? vlastne nikto. Sme predsa spojenci,tak prečo by sa nemohli robiť ústupky na oboch stranách a vzájomne sa rešpektovať? Nie sme predsa druhoradí. Camorra nie až taká silná,ona nás tiež potrebuje.s´m Nejfake to napísal. U
Maj sa aladin aj ty! veľa šťastia!
Maj sa aladin aj ty! veľa šťastia!
MAD123- Pretorián
- Počet příspěvků : 11
Dave 007 napsal:já jsem na skype chatu viděl ještě jednu možnost, aby nám nejfejk natarku vrátil a půjčil nám art na pevnost, ale to je asi taky nereálné co?
nebyl jsem na chatu, o čem je řeč ?
xavier- Pretorián
Nejfake chcel tú našu natarku prevziať,aby bola pod vplyvom Unikátneho artefaktu stability čo má. Ale pre nás by bola možnosť,že by sme mali natarku sami a Camorra by nám požičala iný art čo majú
MAD123- Pretorián
- Počet příspěvků : 11
já bohužel taky ne, doneslo se mi že se tam tahle možnost řešila, ale nejfejk se k ní nijak nevyjádřil neodmítl ani nepřislíbil, jenom to okecával...
Dave 007- Pretorián
- Počet příspěvků : 16
Zdravim,
ja uprimne doufam, ze to co NEJFAKE navrhl je uprimny navrh z duvodu pomoci, abychom spolecne postavili dva nejlepsi DIVy na serveru. To pro me ale jednoznacne znamena, ze rozdeleni spojeneckych ally na podporu jednotlivych divu se nemeni a nasi spojenci pro nas DIV spolecne s nami budou podporovat nas div a ne div camorry. Doufam, ze jsem to tedy pochopil spravne.
Prestoze take s monster nejsem od zacatku stojim za casti nazoru aladina ktery psal o hrdosti kterou bychom jako ally monster meli mit!
Zaroven chci vyzdvihnout to, ze stojim pevne za ally monster a za Tomikem a Gotribem. To znamena Tomiku, ze podporim i pripadne prevzeti DIVu zpatky k nam. Proste verim, ze vase rozhodnuti nebyla motivovana "kolaboraci" s nejfakem, ale sledovani co mozna nejlepsich podminek pro nasi ally.
ja uprimne doufam, ze to co NEJFAKE navrhl je uprimny navrh z duvodu pomoci, abychom spolecne postavili dva nejlepsi DIVy na serveru. To pro me ale jednoznacne znamena, ze rozdeleni spojeneckych ally na podporu jednotlivych divu se nemeni a nasi spojenci pro nas DIV spolecne s nami budou podporovat nas div a ne div camorry. Doufam, ze jsem to tedy pochopil spravne.
Prestoze take s monster nejsem od zacatku stojim za casti nazoru aladina ktery psal o hrdosti kterou bychom jako ally monster meli mit!
Zaroven chci vyzdvihnout to, ze stojim pevne za ally monster a za Tomikem a Gotribem. To znamena Tomiku, ze podporim i pripadne prevzeti DIVu zpatky k nam. Proste verim, ze vase rozhodnuti nebyla motivovana "kolaboraci" s nejfakem, ale sledovani co mozna nejlepsich podminek pro nasi ally.
horas- Imperián
- Počet příspěvků : 37
jo a i ten napad na prebrani dalsi natarky nemusi bejt uplne zlej
a to by NEJFAKE asi vyskocil z kuze
a to by NEJFAKE asi vyskocil z kuze
horas- Imperián
- Počet příspěvků : 37
když jsem zpětně četl svoje příspěvky, uvědomil jsem si, že by mohli být pochopeny jinak, než jsem zamýšlel.
Pořád stojím za touto ally a jejím vedení (i tím bývalým, a snad i budoucím) a můžete se na mě spolehnout.
Pořád stojím za touto ally a jejím vedení (i tím bývalým, a snad i budoucím) a můžete se na mě spolehnout.
xavier- Pretorián
že nemáme art na stabilitu,to jsme věděli už před přebráním natarky.Za jakých okolností budem stvět,tak bylo danné.Tak mě to handlování dost překvapilo.Můj osobní názor je,že náš rádoby div bude jen pojistka pro Cammoru,kdyby jim to někdo shodil,otázka zrušit zástup jsou dvě vteřiny.Zase se aspoň něco děje,už tu byla nuda:-).Věřím,že vedení k tomu bylo dotlačené,ale občas to není jednoduché.Kdo něčemu někdy velel ví o čem je řeč.Pořád u mě trvá,že se podřídím většině,ale zkusit ještě jednu natarku jen vlastní by bylo zajímavé:-)
Cache- Pretorián
- Počet příspěvků : 24
Me osobne uz je fuk co se bude dit, armadu jsem obetoval pro alianci, deff rozeslal a ted se stahnu jako B&P do ustranni a jenom to doklikam. Mejte se.
B0b- Pretorián
- Počet příspěvků : 14
no ja to popravde hraju poprve tak dlouho.aladinn napsal:sili napsal:jinak pokud by jsme nasli nejakeho mensiho hrace a on si z ni udelal hlavni a tam kamenika na 20 tak by to nebylo k zahozeni to pak nejfejka nepotrebujeme
z čoho hlavnú ????? z natarky ? to nemyslíš vážne ...... to som tu jediný čo hral viac krát ?
sili- Pretorián
Cache napsal:že nemáme art na stabilitu,to jsme věděli už před přebráním natarky.Za jakých okolností budem stvět,tak bylo danné.Tak mě to handlování dost překvapilo.Můj osobní názor je,že náš rádoby div bude jen pojistka pro Cammoru,kdyby jim to někdo shodil,otázka zrušit zástup jsou dvě vteřiny.Zase se aspoň něco děje,už tu byla nuda:-).Věřím,že vedení k tomu bylo dotlačené,ale občas to není jednoduché.Kdo něčemu někdy velel ví o čem je řeč.Pořád u mě trvá,že se podřídím většině,ale zkusit ještě jednu natarku jen vlastní by bylo zajímavé:-)
Nez novou to ji radsi prebrat nasilim zpet vyjde to stejne na ztratu ofky ]]
sili- Pretorián
myslim si ze musime hrat stale prece nasi alianci nerozlozi nakej nejfake a jeho pomoc kdyz jsme to dotahly spolu tak dalekoB0b napsal:Me osobne uz je fuk co se bude dit, armadu jsem obetoval pro alianci, deff rozeslal a ted se stahnu jako B&P do ustranni a jenom to doklikam. Mejte se.
sili- Pretorián
pro Sili
Jednu výhodu by to mělo,nikoho tím nerozdráždíš:-)
Cache- Pretorián
- Počet příspěvků : 24
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: