MoNsTeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Průzkum

Jste pro aby se ali K.U.® stala naší sestrou? (po vyřešení problémů s FRIENDS a pokud ani naši spojenci nebudou proti)

nase natarka Vote_lcap44%nase natarka Vote_rcap 44% [ 12 ]
nase natarka Vote_lcap30%nase natarka Vote_rcap 30% [ 8 ]
nase natarka Vote_lcap26%nase natarka Vote_rcap 26% [ 7 ]

Celkem hlasů : 27

Poslední téma
» Útoky na nás
nase natarka EmptyWed Apr 04, 2012 8:08 am pro finy

» nase natarka
nase natarka EmptyThu Mar 15, 2012 4:01 am pro banshee!

» Nase natarka pod dohledem
nase natarka EmptyThu Mar 15, 2012 12:58 am pro Cache

» Otazky a odpovedi
nase natarka EmptyMon Mar 12, 2012 11:51 pm pro Cache

» Zajímavé logy
nase natarka EmptySun Mar 04, 2012 5:54 am pro horas

» zprava od cammory
nase natarka EmptyWed Feb 22, 2012 9:13 am pro venca10

» Otázka dvůr tržiště
nase natarka EmptySat Feb 04, 2012 1:02 pm pro big ticket

» Budoucí cíle
nase natarka EmptyFri Feb 03, 2012 4:41 am pro Dave 007

» Alianční skypechat
nase natarka EmptyMon Jan 30, 2012 7:56 am pro MAD123

Top posters
exodus (125)
nase natarka Vote_lcapnase natarka Voting_barnase natarka Vote_rcap 
horas (37)
Meecho (34)
Cache (24)
finy (20)
herodes&ares (20)
xavier (20)
venca10 (17)
Dave 007 (16)
vaječník (16)

nase natarka

+24
Feriisek
_viper_
herodes&ares
Scorpion
MAD123
horas
doudax
Haa
Dave 007
vaječník
Cache
xavier
awea
big ticket
B0b
lacov8
banshee!
Sele
venca10
Tomixxxs
ursus
Tomik.29
aladinn
sili
28 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

nase natarka Empty nase natarka

Příspěvek  sili Thu Mar 08, 2012 1:50 am

tak ja jsem pro prebrani vlastni ale co jsem videl tak to tam brani dost slusna arma.

sili
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 15

Návrat nahoru Goto down

nase natarka Empty Re: nase natarka

Příspěvek  aladinn Thu Mar 08, 2012 2:04 am

ahoj ali Smile nerád to píšem , ale na stavbu divu nemáme Sad (bol som 3x pri stavbe v mynulích serveroch na sk) bude treba min. 10 slušných ofiek , lebo bude treba nielen natarku , ale aj dva plány ...... čo by sa dalo ALE! to podstatné je to či sa nájde niekto na stavbu divu ! čo vyžaduje 24hod. stráženie účtu potom minimálne 2.000.000 defu do divu a na dvoch účtoch bude treba strážiť plány čo zožerie ďalší 1.000.000 defu a nakoniec aspom 60-70 hráčov na dotovanie divu ktorí sú aktívny aspom 5 x denne na účte ........
ak bude toto potom som za stavbu !

aladinn
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomik.29 Thu Mar 08, 2012 2:23 am

ahojky ally.Vím,že to bude těžké,ale je to jen hra pro zábavu a tak proč to nezkusit Smile
Vybral jsem natarku
WW Village(-12|2)‎ která je poblíž ally TOP-MG-™️ se kterou jsem se dnes pustil do jednání ,že by s náma mohli stavět DS.Jejich jednání je zatím pozitivní a věřím,že to klapne.jsou totiž též proti triade a top off ,ale zároven jednají o spojko s commorou.Tak doufám,že se rozhodnou jít do toho s náma Smile
Jsem pro stavbu DS i když vím,že commora nebo triada jsou na tom nejspíš lépe.určitě se budou pokoušet stavět DS i interpol s FBI a taky se toho nebojí.Není důležité vyhrát,ale zúčastnit se.

Tomik.29
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ursus Thu Mar 08, 2012 2:45 am

Taky jsem pro vlastní přebrání, vím že to bude těžký ale jsem ochoten pomoc jak je to půjde. Zkusit se má všechno.

ursus
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomixxxs Thu Mar 08, 2012 2:57 am

Ahoj, přikláním se k názoru aladinna. Opravdu nejsme na stavbu připraveni. Kolem šedé zóny nemáme žádné podpůrné vesnice a uvnitř už vůbec nic. Jak to vypadá s offkama a defem nevím. Ale není to jen o vojáčcích. Je to o celkové aktivitě všech členů ali.
Ovšem pokud se povede dosáhnout dalších spojenectví s kvalitními aliancemi, proč to nezkusit. Dopředu je ale třeba říct, kdo bude stavět. Pak pro něj získat stabilitu, plány...
Prostě spousta práce.

Tomixxxs
Pretorián
Pretorián

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  venca10 Thu Mar 08, 2012 3:00 am

taky jsem pro pokus postavit vlastní div, nebudu zásobovat jinou ali, ale do naší narvu vše co půjde

venca10
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 17

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sele Thu Mar 08, 2012 3:04 am

Ahoj,

já sdílím názor aladina. Jestli na to nemáme je však otázkou. Je třeba zjistit, jak na tom opravdu jsme nejenom my, ale i naši eventuální spojenci a následně zjistit, jestli s nimi na to máme, jestli je tu alespoň nějaká šance. Nemusíme ho zrovna postavit, stačí když budeme tvrdě konkurovat, aby bylo co nejvíce zážitků. Pokud ano, tak jsem pro. Ale jít bezhlavě do stavby divu bez těchto podkladů jen proto, že je to hra jen pro zábavu a jen to zkusit, to se mi nechce. Investoval jsem do toho hodně svého času a rád bych se dostal co nejdál a nechtěl bych skončit takovouto sebevraždou a jen se pak pasivně dívat. Je pravda, že CAMORRA si jede svou, také se mi to moc nezamlouvá, byť ta šance, že s nimi div postavíme je dosti reálná a velká.

Ať se rozhodneme jakkoliv, půjdu s touto aliancí do čehokoliv! Tak trochu mi totiž přirostla k srdci. Very Happy

S pozdravem Sele

Sele
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  banshee! Thu Mar 08, 2012 3:46 am

Jasne, ze na DS nemame, ale to nema ani Cammora! pokud ji nebudou podporovat spojenci. Jsme dostatecne silna aliance, ze ten div muzem rozjet a pak se uvidi. Mame silne spojence =|||=, SB a MOnster 2 a je jasne, ze ne kazde slabsi alianci se bude chtit podporovat div Cammory. Takze, pokud by se nam podarilo sehnat takoveho spojence, ktery by sel do toho s nami jsem jednoznacne pro. Rozhodnuti a plan musi musime udelat co nejdrive!

banshee!
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  lacov8 Thu Mar 08, 2012 3:53 am

Já jsem pro to, abychom zkusili náš DS:)

lacov8
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  B0b Thu Mar 08, 2012 4:04 am

Camoru podporovat v divu nebudu, takze do toho pujdu s Vama. Snad se najde nekdo kdo to povede a bude ochotnej stavet.

B0b
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  big ticket Thu Mar 08, 2012 4:19 am

Jsem taky pro rozjet vlastni div, i kdyz je zrejme ze ho na 99% nepostavime, tak to aspon zkusit... prijde mi to lepsi nez podporovat jako jedni z mnoha camorru, to by byla docela nuda Sleep
jeste je otazkou jestli by se nasel nekdo jako stavitel?

big ticket
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  awea Thu Mar 08, 2012 4:27 am

neříkám ani tak ani takhle ,pamatuji si že byly tresty za názory,zvlášt když názor neseděl vedení,proto mě pochopte můj názor na cokoliv si nechám pouze pro sebe... elephant

awea
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomik.29 Thu Mar 08, 2012 5:31 am

ach joooo. žádné tresty za svoje názory nebyly.ale je to každého věc co jsem napíše.
MÁM POTVRZENÉ SPOJKO S ALLY TOP-MG-™️ KTŘÍ SE NACHAZÍ VE ZNAČNÉ MÍŘE KOLEM NATARKY CO BY JSME CHTĚLY PŘEVZÍT,POPŘÍPADĚ,ŽE SE DO TOHO PUSTÍME. jÁ OSOBNĚ JSEM PŘIPRAVENEJ PŘIJÍT O SVOU OFF A KLIDNĚ VYRAZÍM JAKO 1 DO ÚTOKU.bUDE POTŘEBA ABY 2 AŽ 3 HRÁČI ŠETŘILY kb A MĚLY SENÁTORY NA PŘEVZETÍ NATARKY. A PAK TO ZAČNE Very Happy.1 STAVYTEL BUDE NEJSPÍŠ gOTRIB,ALE SÁM TO NEZVLÁDNE,BUDEME SE NĚJAK DOHODNOUT,KDO MU S TÍM POMŮŽE.

Tomik.29
Pretorián
Pretorián

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomik.29 Thu Mar 08, 2012 5:40 am

JEŠTĚ TAKOVÁ PŘIPOMÍNKA.MI NEŘÍKEJTE,KDYŽ POŠLEME VŠICHNI NAŠE OFFKY NA SEKUNDU,ŽE TO NEDOBIJEME Very Happy Very Happy Very Happy

Tomik.29
Pretorián
Pretorián

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  xavier Thu Mar 08, 2012 5:45 am

Vše podstatné bylo řečeno.
Já osobně nevidím na stavbě divu nic pěknýho, ale je to cíl této hry. Stojím za ally ať se rozhodne jakoliv.
Ale je také pravda, že čím víc aliancí bude stavět div tím se roztříští útoky na ně. Je jednodušší ničit jednu konkuenci,než třeba tři.

xavier
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 20

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  aladinn Thu Mar 08, 2012 5:47 am

ja som sa už síce vyjadril ! ALE ! je tu pár vecí čo treba pripomenúť !!! div musí stavať riman !!!! pretože má največší bonus pri pri hradbách !!!!! germán má hradbu na 20 a bonus 51% riman má na 20 bonus 81% !!!! potom by to chcelo keby ten čo bude stavať mal aj veľký artefakt na odolnejšie stavby , lebo ak nebude tak div , sklady a sýpky katne aj hráč čo má aspom 2000 katov ......čo má možno každý piaty v akejkoľvek ali ! a samozrejme nikto to nepostaví sám ...... na dive sa musia podielať min. 3 hráči ktorý by si dedli služby na klikaní ....atď .....
pozerám že chuť stavať je , tak nech naše vedenie zoženie dve aliancie ktoré do toho isto pôjdu s nami Smile

aladinn
Pretorián
Pretorián

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Cache Thu Mar 08, 2012 5:58 am

osobně bábovce nefandím,tak je mě to v podstatě jedno.Nicméně bojkotovat nebudu a přidám se k tomu,co se domluví plnou podporou.

Cache
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 24

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vaječník Thu Mar 08, 2012 6:59 am

Já jsem pro stavbu vlastního divu. Pokud se to nepovede, tak i tak to bude rozhodně lepší, než dělat tak, jak Comorra pískne. Taková souhra se mi vůbec nelíbí.

vaječník
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dave 007 Thu Mar 08, 2012 7:50 am

já jsem taky pro stavbu, rozhodně to bude zábavnější než podporovat camoru pirat

Dave 007
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Haa Thu Mar 08, 2012 7:59 am

jsem pro jestli si myslíte že na to máme aby jsme udělali alespoň zaklady bounce

Haa
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  aladinn Thu Mar 08, 2012 9:06 am

zas a znova ........nechcem to vravieť ale zas som mal pravdu ....pred mesiacom - dvomi , som písal ako to naše spojenie z camorou dopadne . samozrejme nikto mi neveril že nás potrebujú len na zachraňovanie svojich zatkov . tak pome ali rozhíbte sa a dajte najavo čo chcete Smile pekný večer Smile

aladinn
Pretorián
Pretorián

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  doudax Thu Mar 08, 2012 9:40 am

sem pro aby sme měli vlatní deff ale nevím nevím už se to mělo plánovat aspon pred měsicem už kvuli zasobovackam ale na douhou stranu nevím jak by to dopadlo nemáme zas tolik spojencu aby sme to daly

doudax
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 3

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  horas Thu Mar 08, 2012 9:44 am

Ja jsem rozhodne pro staveni vlastniho DIVu...bude vetsi zabava, klidne uz muzu zalozit zasobovacku pobliz natarky a poslat off do probijeni taky muzu, nemam sice nejvetsi off ale dle GT si v ally nestojim vubec zle Twisted Evil a s tim co mame jako ally bychom nemeli mit problem, to ze potom div treba nedostavime nevadi, hlavne to zkusime a pobijeme se natarama Smile
horas
horas
Imperián
Imperián

Počet příspěvků : 37

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MAD123 Thu Mar 08, 2012 9:53 am

Ja som tiež pre stavbu vlastného DS. Určite máme celá ally dohromady dosť off army na dobitie natarky, o tom nemôže byť pochýb. Je tu už veľa hráčov,čo stoja za ally a chcú to skúsiť.Osobne nemám s divom žiadne skúsenosti,ale takí hráči tu sú a musia dať hlavy do kopy a viesť nás ostatných. Podpora je,spojencov máme,treba všetko premyslieť,naplánovať,dohodnúť. Deff bude určite tiež,keď nebudeme zásobovať camorru.

MAD123!

MAD123
Pretorián
Pretorián

Počet příspěvků : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Scorpion Thu Mar 08, 2012 11:19 am

Ja osobne nemam tolik casu na to abych mohl efektivne slouzit nasi natarce a proto za sebe rikam radsi budu podporovat natarku camory ktera si myslim ze ma vetsi sanci na uspech. Ale jak rikam to je muj nazor

Scorpion
Legionář
Legionář

Počet příspěvků : 4

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: