Poslední téma
Prezentačka
+11
herodes&ares
Haa
Houska10
Cache
Kadylak
venca10
Killzou
zuzicek
Ali-Phe
xavier
exodus
15 posters
Prezentačka
Vzájemně bychom si měli říct co od hry na s3 v alianci čekáte. Zde pár otázeček a je jen na vás v jakém duchu je zodpovíte a do jaké hloubky budete chtít odhalit své zájmy.
Zaměření:
Věk:
Aktivita (kolik hodin denně):
Úspěchy:
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:
Co očekáváš od naší aliance:
Zaměření:
Věk:
Aktivita (kolik hodin denně):
Úspěchy:
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:
Co očekáváš od naší aliance:
Re: Prezentačka
Tak já začnu když se do toho nikomu nechce
Zaměření: Off
Věk: 37
Aktivita (kolik hodin denně): pár, ale připojuji se i z mobilu
Úspěchy: Většinou v likvidaci aliancí, dokážu dostat alianci mezi top ali
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: Ne, nehraju v době kdy na server přijdou nataři, ale třeba udělám vyjimku. Třikrát jsem hrál v ali která div stavěla a jednou vyhrála (mEsh na 1.s9)
Co očekáváš od naší aliance: Dobrou partu lidí a aby byla jednou z nejnebezpečnějších na servru. Možná i tu hromadu hlíny zvanou div.
Zaměření: Off
Věk: 37
Aktivita (kolik hodin denně): pár, ale připojuji se i z mobilu
Úspěchy: Většinou v likvidaci aliancí, dokážu dostat alianci mezi top ali
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: Ne, nehraju v době kdy na server přijdou nataři, ale třeba udělám vyjimku. Třikrát jsem hrál v ali která div stavěla a jednou vyhrála (mEsh na 1.s9)
Co očekáváš od naší aliance: Dobrou partu lidí a aby byla jednou z nejnebezpečnějších na servru. Možná i tu hromadu hlíny zvanou div.
Zaměření: hlavně off ale jsem spokojený, když se můžu i bránit
Věk: 39
Aktivita (kolik hodin denně): dle možností díky zaměstnání, ale nějakou tu hodinku tu strávím
Úspěchy: dvakrát dokončený servr (1. a 2. s11) i pár vojenských úspěchů
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: účast při stavbě, ale podle mě je to nuda ( na druhé s11 jsme na protest zrušili všechny vesnice s divem světa, nic platné)
Co očekáváš od naší aliance: spolupráci a zábavu při hře
Aktivita (kolik hodin denně): dle možností díky zaměstnání, ale nějakou tu hodinku tu strávím
Úspěchy: dvakrát dokončený servr (1. a 2. s11) i pár vojenských úspěchů
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: účast při stavbě, ale podle mě je to nuda ( na druhé s11 jsme na protest zrušili všechny vesnice s divem světa, nic platné)
Co očekáváš od naší aliance: spolupráci a zábavu při hře
xavier- Pretorián
- Počet příspěvků : 20
Zaměření: Deff občas i Off
Věk: 23
Aktivita (kolik hodin denně): cca 2 - 7 hodinek (nejvíce času přes mobil)
Úspěchy:3 vesnice a umístění do 1000
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:ne a bez účasti (zlikvidován)
Co očekáváš od naší aliance:alianční spolupráci ve všech směrech, dobrou partu lidí a respekt mezi dalšími aliancemi.
Věk: 23
Aktivita (kolik hodin denně): cca 2 - 7 hodinek (nejvíce času přes mobil)
Úspěchy:3 vesnice a umístění do 1000
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:ne a bez účasti (zlikvidován)
Co očekáváš od naší aliance:alianční spolupráci ve všech směrech, dobrou partu lidí a respekt mezi dalšími aliancemi.
Ali-Phe- Legionář
- Počet příspěvků : 2
Zaměření:off
Věk:21
Aktivita (kolik hodin denně):pracuji ranni sichty tak odpoledne kdyz nejsem s babou tak klidne od 14:00 do 22:00 jak kdy nekdy vice nekdy mene
Úspěchy:hral jsem asi 6 serveru pop kolem 1500 pote zlikvidovan a pote smazan
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:chtel bych se podilet na divu nikdy jsem se nezapojoval bude to zkusenost
Co očekáváš od naší aliance:dobrou spolupraci a chod aliance a aby si vsichni pomahaly na 100%
Věk:21
Aktivita (kolik hodin denně):pracuji ranni sichty tak odpoledne kdyz nejsem s babou tak klidne od 14:00 do 22:00 jak kdy nekdy vice nekdy mene
Úspěchy:hral jsem asi 6 serveru pop kolem 1500 pote zlikvidovan a pote smazan
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:chtel bych se podilet na divu nikdy jsem se nezapojoval bude to zkusenost
Co očekáváš od naší aliance:dobrou spolupraci a chod aliance a aby si vsichni pomahaly na 100%
zuzicek- Legionář
- Počet příspěvků : 1
Zaměření:Off
Věk:14
Aktivita (kolik hodin denně):2
Úspěchy:zatim jich moc nebylo
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:jestě nemám skušenost
Co očekáváš od naší aliance:dobrou týmovou práci
Killzou- Legionář
Zaměření: off
Věk:20
Aktivita (kolik hodin denně): Jak kdy. Někdy strávim u kompu a učení celý den, takže tu jsem pořád, jindy o něco míň.
Úspěchy: Asi před dvěma lety jsem na 2 serverech patřil do TOP 20 snad ve všech směrech.
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: Ještě uvidim.
Co očekáváš od naší aliance: Kvalitní spolupráci a aktivitu
Věk:20
Aktivita (kolik hodin denně): Jak kdy. Někdy strávim u kompu a učení celý den, takže tu jsem pořád, jindy o něco míň.
Úspěchy: Asi před dvěma lety jsem na 2 serverech patřil do TOP 20 snad ve všech směrech.
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: Ještě uvidim.
Co očekáváš od naší aliance: Kvalitní spolupráci a aktivitu
venca10- Pretorián
- Počet příspěvků : 17
Zaměření:off
Věk:33
Aktivita (kolik hodin denně):cca 8
Úspěchy:pravidelně hraji pouze grepolis kde jsem většinou v TOP 10 off nebo deff,záleží na situaci.
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:NE
Co očekáváš od naší aliance:Pouze to aby budila respekt a spolupráci.
Věk:33
Aktivita (kolik hodin denně):cca 8
Úspěchy:pravidelně hraji pouze grepolis kde jsem většinou v TOP 10 off nebo deff,záleží na situaci.
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:NE
Co očekáváš od naší aliance:Pouze to aby budila respekt a spolupráci.
Kadylak- Legionář
- Počet příspěvků : 2
Zaměření:podle nálady a potřeby obojí
Věk:36
Aktivita (kolik hodin denně):ráno,pak práce,tak v pět to zapnu a tak do půlnoci
Úspěchy:něco už za sebou mám...
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:Bábovka mě příjde zbytečná,ale účastním se,podílet se na stavbě ani omylem:-)
Co očekáváš od naší aliance:dobré lidi,dobrou hru...
Věk:36
Aktivita (kolik hodin denně):ráno,pak práce,tak v pět to zapnu a tak do půlnoci
Úspěchy:něco už za sebou mám...
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:Bábovka mě příjde zbytečná,ale účastním se,podílet se na stavbě ani omylem:-)
Co očekáváš od naší aliance:dobré lidi,dobrou hru...
Cache- Pretorián
- Počet příspěvků : 24
Vzájemně bychom si měli říct co od hry na s3 v alianci čekáte. Zde pár otázeček a je jen na vás v jakém duchu je zodpovíte a do jaké hloubky budete chtít odhalit své zájmy.
houska10
Zaměření: Spíš off, hlavně si pěkně zahrát
Aktivita (kolik hodin denně): několik minut ráno, po večerech než jdu spát a víkendy
Úspěchy: většinou účast v TOP10 aliancích
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: Zatím ne
Co očekáváš od naší aliance: Aktivitu, vzájemnou kooperaci, sílu a respekt.
houska10
Zaměření: Spíš off, hlavně si pěkně zahrát
Aktivita (kolik hodin denně): několik minut ráno, po večerech než jdu spát a víkendy
Úspěchy: většinou účast v TOP10 aliancích
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: Zatím ne
Co očekáváš od naší aliance: Aktivitu, vzájemnou kooperaci, sílu a respekt.
Houska10- Legionář
Zaměření: jak kdy spíše of
Věk: 46
Aktivita (kolik hodin denně): když nespím tak přes mobil skoro nonstop
Úspěchy: 2* S10 do 500místa
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: mne nebaví
Co očekáváš od naší aliance: pšknou hru vzájemnou podporu
Věk: 46
Aktivita (kolik hodin denně): když nespím tak přes mobil skoro nonstop
Úspěchy: 2* S10 do 500místa
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: mne nebaví
Co očekáváš od naší aliance: pšknou hru vzájemnou podporu
Haa- Legionář
- Počet příspěvků : 9
..
Tak ja sjem Duke,na tenhle server jsem se s kolegama z prace a s tim ze si to tu uziju bez hrotu,ale dopadlo to jinak,vetsinu kolegu az na mitasaka mi nejaky idioti vyhazely,a ztoho ze jsem to nechtel hrotit se stal pravej opak,a ktomu se to hroti tak hloupym zpusobem...Jiank moje uspechy jsou jeden z nejlepsich uctu na s1 celou dobu co jsem aktovne klikaly jsme meli krom jednoho tejdne stuzky a medaile za farming,obcas i ten utok..DS tam je momentalne na lvl 95 vypada to,ze vyhrajeme...
herodes&ares- Pretorián
herodes&ares napsal:Tak ja sjem Duke,na tenhle server jsem se s kolegama z prace a s tim ze si to tu uziju bez hrotu,ale dopadlo to jinak,vetsinu kolegu az na mitasaka mi nejaky idioti vyhazely,a ztoho ze jsem to nechtel hrotit se stal pravej opak,a ktomu se to hroti tak hloupym zpusobem...Jiank moje uspechy jsou jeden z nejlepsich uctu na s1 celou dobu co jsem aktovne klikaly jsme meli krom jednoho tejdne stuzky a medaile za farming,obcas i ten utok..DS tam je momentalne na lvl 95 vypada to,ze vyhrajeme...
PS:aktivni jsem podle toho jak se mi chce,nekdy stiham celje den,nekdy se sem podivam jen parkrat,zalezi na nalade...
herodes&ares- Pretorián
Zaměření: OFF / Deff
Věk: 26
Aktivita (kolik hodin denně): mnoho
Úspěchy: v začátcích travianu vždy do 50 pop místa ted jsem se vrátil ke hraní po více než roce. Hrajeme s přítelkyní dual ona je Majkysss ta zla :-)
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: pokažde ani nevím kolikrat
Co očekáváš od naší aliance: Bezohlednost za hranicema a spolehlivost uvnitř
MOLAY
Věk: 26
Aktivita (kolik hodin denně): mnoho
Úspěchy: v začátcích travianu vždy do 50 pop místa ted jsem se vrátil ke hraní po více než roce. Hrajeme s přítelkyní dual ona je Majkysss ta zla :-)
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: pokažde ani nevím kolikrat
Co očekáváš od naší aliance: Bezohlednost za hranicema a spolehlivost uvnitř
MOLAY
Pampalabus- Legionář
- Počet příspěvků : 7
Zaměření:Off ale samozrejme aj ubránit se vím
Věk:13
Aktivita (kolik hodin denně):no ako kedy ale ak treba tak aj každú hodinu (vkuse tak 6 hodin viac nie) každú hodinu t.j. 10 minut na jednu hodinu
Úspěchy:tu zatial žiadne začal som o 30 dní neskôr
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:pred 3 rokmi som staval s kamošom a jeho otcom div sveta a bol 3. najúspešnejší, ale odvtedy nemám rád rimanov
Co očekáváš od naší aliance:samozrejme spravodlivé a komunikativne vedenie a dobrú ally partu
Věk:13
Aktivita (kolik hodin denně):no ako kedy ale ak treba tak aj každú hodinu (vkuse tak 6 hodin viac nie) každú hodinu t.j. 10 minut na jednu hodinu
Úspěchy:tu zatial žiadne začal som o 30 dní neskôr
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu:pred 3 rokmi som staval s kamošom a jeho otcom div sveta a bol 3. najúspešnejší, ale odvtedy nemám rád rimanov
Co očekáváš od naší aliance:samozrejme spravodlivé a komunikativne vedenie a dobrú ally partu
herodes&ares napsal:herodes&ares napsal:Tak ja sjem Duke,na tenhle server jsem se s kolegama z prace a s tim ze si to tu uziju bez hrotu,ale dopadlo to jinak,vetsinu kolegu az na mitasaka mi nejaky idioti vyhazely,a ztoho ze jsem to nechtel hrotit se stal pravej opak,a ktomu se to hroti tak hloupym zpusobem...Jiank moje uspechy jsou jeden z nejlepsich uctu na s1 celou dobu co jsem aktovne klikaly jsme meli krom jednoho tejdne stuzky a medaile za farming,obcas i ten utok..DS tam je momentalne na lvl 95 vypada to,ze vyhrajeme...
PS:aktivni jsem podle toho jak se mi chce,nekdy stiham celje den,nekdy se sem podivam jen parkrat,zalezi na nalade...
edit uspechy: celej server v alianci IFB ktera to nakonec vyhrala...
herodes&ares- Pretorián
Zaměření: off s deff základem
Věk: 17
Aktivita: Vzhledem k tomu, že studuju obor IT, tak jsem na kompu pořád. Takže denně 12-15 hodin na kompu. Tady jsem zhruba co 15 minut v průběhu celého dne.
Úspěchy: Dvakrát jsem byl v alianci, která stavěla DS, ani jednou jsme nevyhráli . Pokaždé jsme skončili na druhém místě. Vždycky jsem hrál ofenzivní hru, až na letošní CZ6, tam jsem společně s dualem deffoval asi 20. hráče serveru. My jsme byli na 500. místě.
Co očekávám: Rád bych se seznámil se skupinou fajn lidí, kteří se nehoní jen za úspěchem, ale hlavně za společnou pohodou
Věk: 17
Aktivita: Vzhledem k tomu, že studuju obor IT, tak jsem na kompu pořád. Takže denně 12-15 hodin na kompu. Tady jsem zhruba co 15 minut v průběhu celého dne.
Úspěchy: Dvakrát jsem byl v alianci, která stavěla DS, ani jednou jsme nevyhráli . Pokaždé jsme skončili na druhém místě. Vždycky jsem hrál ofenzivní hru, až na letošní CZ6, tam jsem společně s dualem deffoval asi 20. hráče serveru. My jsme byli na 500. místě.
Co očekávám: Rád bych se seznámil se skupinou fajn lidí, kteří se nehoní jen za úspěchem, ale hlavně za společnou pohodou
vaječník- Pretorián
- Počet příspěvků : 16
Zaměření:50/50
Věk:37
Aktivita (kolik hodin denně):8-12
Úspěchy: Tady: Zatím žiju, Jinde 420místo.
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: Před 5ti léty nej zásobovač obilí divu který se podařilo postavit.
Co očekáváš od naší aliance: Není důležité postavit ale pokusit se.
Čmelák
Věk:37
Aktivita (kolik hodin denně):8-12
Úspěchy: Tady: Zatím žiju, Jinde 420místo.
Stavba Divu, či účast ve stavitelském týmu: Před 5ti léty nej zásobovač obilí divu který se podařilo postavit.
Co očekáváš od naší aliance: Není důležité postavit ale pokusit se.
Čmelák
Čmelák35- Pretorián
- Počet příspěvků : 11
Povolení tohoto fóra: