Poslední téma
Spolupráce s -SS-DEFF (=Ill= nebo jak se zrovna jmenují)
5 posters
Strana 1 z 1
Chcete spojko s -SS-DEFF(=Ill=)?
Spolupráce s -SS-DEFF (=Ill= nebo jak se zrovna jmenují)
Je tu možnost dojednat spojenectví s -SS-DEFF a také možná s -SS-. Určitě bych trval na tom aby spojko uzavřeli také s Lotrama. Vyjádřete se k tomu.
Ola amigo,
no uz fakt nevime coby... vsichni jsou pripraveni Jinak o tom spojku bych s Tebou jeste rad hodil rec. Neb jsem dal jen tak predbezne dat hlasovat ally jestli by meli zajem a at pisnou svuj nazor, tak vsichni, kdo hlasovali zatim, jsou pro, jen se jim nelibi ally LOTR. Pokud bychom uzavreli spojko, tak i s Lotrama pokud se nemylim... ale jak rikam, musime to jeste probrat, pokud budes mit zajem. Jo a jen tak mimochodem, nejsme NW2 a nemenime nazev proto, ze jsme v kasi, spise naopak A taky jsme hloupe nikomu nevyhlasili valku, jak to udelali NW2
Dobrou noc a prijemny den Osho
Mapka: http://travianmap.nl/?server=738&spelers=&ally=MoNsTeR%2C%20L_O_T_R%2C%20-SS-%2C%20-SS-DEFF%2C%20Deff.&sort=1&z=-21,123,2&ln=en
Ola amigo,
no uz fakt nevime coby... vsichni jsou pripraveni Jinak o tom spojku bych s Tebou jeste rad hodil rec. Neb jsem dal jen tak predbezne dat hlasovat ally jestli by meli zajem a at pisnou svuj nazor, tak vsichni, kdo hlasovali zatim, jsou pro, jen se jim nelibi ally LOTR. Pokud bychom uzavreli spojko, tak i s Lotrama pokud se nemylim... ale jak rikam, musime to jeste probrat, pokud budes mit zajem. Jo a jen tak mimochodem, nejsme NW2 a nemenime nazev proto, ze jsme v kasi, spise naopak A taky jsme hloupe nikomu nevyhlasili valku, jak to udelali NW2
Dobrou noc a prijemny den Osho
Mapka: http://travianmap.nl/?server=738&spelers=&ally=MoNsTeR%2C%20L_O_T_R%2C%20-SS-%2C%20-SS-DEFF%2C%20Deff.&sort=1&z=-21,123,2&ln=en
Re: Spolupráce s -SS-DEFF (=Ill= nebo jak se zrovna jmenují)
hele podle me nepredvedli až na davida vubec nic ...
Pampalabus (Molay)- Legionář
- Počet příspěvků : 3
já je mám hodně daleko,tak mě je to v podstatě jedno:-)
Cache- Pretorián
- Počet příspěvků : 24
Když to bude pro Nás přínos ,tak proč ne.
Ale dal bych podmínku ,že všechny ally co máme uzavřenou spojku že oni přijmou a to samé bych čekal od Nás.
Nedokážu si domyslet jak by to vypadalo ,když my pošlem podporu ally lotr a oni na ni budou útočit.
Ale dal bych podmínku ,že všechny ally co máme uzavřenou spojku že oni přijmou a to samé bych čekal od Nás.
Nedokážu si domyslet jak by to vypadalo ,když my pošlem podporu ally lotr a oni na ni budou útočit.
_viper_- Pretorián
- Počet příspěvků : 12
jsou ode mne daleleko je mi to jedno ale vzhledem k rozvoji načí ally abybychom neplýtvali silami jsem spíš pro
Haa- Legionář
- Počet příspěvků : 9
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: