Poslední téma
Farmení v našem sektoru
2 posters
Farmení v našem sektoru
Rovnou využiju nově vytvořeného sektoru a rád bych věděl názor vás "sousedů".
Dnes šla poněkud pobouřená HZ od El Patrona ohledne farmení "cizích" farem..
Je to věc, se kterou si také lámu hlavu, ale z opačného pohledu. V současné době farmím vše v okolí 20ti polí.. Farmlist, resp. počet jednotek mám postavený na 2-3 návštěvy deně (v ideáním případě - tzn. za předpokladu, že tam chodím jen já).. To se samozřejmě děje jen u jedné farmy nebo oázy z 15ti..
Dlouho jsem se nikde nerozstřelil, takže při rozeslání celého farmlistu mi stále zůstává část armády doma.. Jen zřídkakdy se mi stane, že bych si odnesl plný batoh, takže jakmile se mi vše vrátí udělám další kolo.. Vím že ze začátku bylo nějaké pravidlo 14ti dní, ale zda to porad trvá nevím.
Chtěl bych si ale vzájemně ujasnit postoj nás všech v sektoru.
Je jistě několik variant, jak si farmy rozdělit, ale žádná z nich oproti současnému systému nebude pro všechny výhodná.
Pokud máte nějaké zkušenosti z minulého hraní, sem s nimi pls..
Mě osobně by nevadila varianta:
- vyčistím si ves a farma je na x dní jen moje
- každý si udělá seznam x nejdůležitějších a nejcenějších farem do kterých by ostatní nechodili /výhodné pro deff naslepo proti farmářům mimo ali/
- v ostatních bychom se střídali tak jako doted /stejně jako natarky a oázy/
PS: pokud se nijak nedomluvíme, tak se všem omlouvám, ale budu rozšiřovat farmlist. Když vlezu kam nemám, tak žlutku
Dnes šla poněkud pobouřená HZ od El Patrona ohledne farmení "cizích" farem..
Je to věc, se kterou si také lámu hlavu, ale z opačného pohledu. V současné době farmím vše v okolí 20ti polí.. Farmlist, resp. počet jednotek mám postavený na 2-3 návštěvy deně (v ideáním případě - tzn. za předpokladu, že tam chodím jen já).. To se samozřejmě děje jen u jedné farmy nebo oázy z 15ti..
Dlouho jsem se nikde nerozstřelil, takže při rozeslání celého farmlistu mi stále zůstává část armády doma.. Jen zřídkakdy se mi stane, že bych si odnesl plný batoh, takže jakmile se mi vše vrátí udělám další kolo.. Vím že ze začátku bylo nějaké pravidlo 14ti dní, ale zda to porad trvá nevím.
Chtěl bych si ale vzájemně ujasnit postoj nás všech v sektoru.
Je jistě několik variant, jak si farmy rozdělit, ale žádná z nich oproti současnému systému nebude pro všechny výhodná.
Pokud máte nějaké zkušenosti z minulého hraní, sem s nimi pls..
- každý si udělá seznam x nejdůležitějších a nejcenějších farem do kterých by ostatní nechodili /výhodné pro deff naslepo proti farmářům mimo ali/
PS: pokud se nijak nedomluvíme, tak se všem omlouvám, ale budu rozšiřovat farmlist. Když vlezu kam nemám, tak žlutku
zeta- Pretorián
- Počet příspěvků : 11
Re: Farmení v našem sektoru
pokud někdo vymlátí farmu tak by měl mít týden na obnovu armády a farmit ji sám. Já farmim z farmlistu a nekoukám jestli mě na mé farmy někdo chodí a je mi to jedno. Farmim převážně koněma (EI) která mám k tomu účelu udělané a nechodim s nima do útoku a pak ještě pěchotou z druhého MC. Pěchotou z prvního MC farmim jen oázy do 10 polí takže ji mám pořád ve vesnici, ale to budu rozšiřovat.
doplnim to:
- vyčistím si ves a farma je na 7 dní jen moje
- každý si udělá seznam 5-10 nejdůležitějších a nejcenějších farem do kterých by ostatní nechodili /výhodné pro deff naslepo proti farmářům mimo ali/
- souhlasim
doplnim to:
- vyčistím si ves a farma je na 7 dní jen moje
- každý si udělá seznam 5-10 nejdůležitějších a nejcenějších farem do kterých by ostatní nechodili /výhodné pro deff naslepo proti farmářům mimo ali/
- souhlasim
Povolení tohoto fóra: